3.12.2018 г., 0:03 ч.

Сляти в нежна прегръдка 

  Поезия » Любовна
512 2 5

Само Ти възропта срещу моята болка!
Единствено Ти билка за мене свари!
За пари не продума, не попита и колко...
Душата човешка не се купува с пари.

 

Ти отмора донесе за моето тяло
за краката ми прашни затопли вода
Целувам със устни душата ти в бяло
и аромата ти пия, на нежни цветя.

 

Гладът ми засити за нежна човечност
всички мои въздишки с Любов потуши
Ала още съм гладен! И това ще е вечност...
И отчаяно моля - до мен остани!

 

Единствена Ти всяка нощ си в съня ми,
очите ти виждам в милиарди звезди...
И глухи са нощните птици и нями
щом в прегръдка  се слеят Реалност с Мечти.

© Ангел Милев Всички права запазени

Стихотворение е първия ми за тази година Коледен подарък на Съпругата ми.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??