посветено
За какво са ми на мене слава и пари,
щом само и празно сърцето ми тупти?
Защо ми казват: "Имаш всичко",
а само аз си знам, че всъщност нямам нищо?
Приятелство не знам какво е -
нямам аз приятели добри.
Това ли викат му живот охолен -
живот на слава и пари?
Не знам какво е татко ти да те прегърне,
майка ти да среше рошавите ти коси;
не знам какво е любовта да зърнеш -
заслепена съм от слава и пари...
Казват, имам всичко,
но защо не съм щастлива?
Нямам аз онуй, що искам -
слава и пари за щастие не стигат.
© Теди Всички права запазени