24.04.2009 г., 9:55 ч.

Славеева песен 

  Поезия » Пейзажна
927 0 10

Слънцето преди да пекне,

славеева песен екне!

Сутрин, вечер, полунощ е,

а звучи тя още, още...

Ни за миг дори не спира,

все извира и извира -

волна, млада и крилата,

пълни ни с любов сърцата.

О, не секвайте, чудесни,

славни славееви песни!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??