19.07.2017 г., 0:13 ч.

След 

  Поезия » Любовна
454 1 3

След целувката ти нещо в мен залезе,

последен дъх е този скъсан час.

Душите скъсват вси окови,

раздяла устремено гони нас.

 

Забраната оттук насетне нас ще трови,

забила нож в очите, вперени във мене.

С мръсните си пръсти сърцата ни ще рови,

отронила момент от време.

© Лилия Чолашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??