Jul 19, 2017, 12:13 AM

След 

  Poetry » Love
462 1 3

След целувката ти нещо в мен залезе,

последен дъх е този скъсан час.

Душите скъсват вси окови,

раздяла устремено гони нас.

 

Забраната оттук насетне нас ще трови,

забила нож в очите, вперени във мене.

С мръсните си пръсти сърцата ни ще рови,

отронила момент от време.

© Лилия Чолашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??