31.05.2019 г., 23:14 ч.

След 

  Поезия » Любовна
349 4 1

След

 

Когато си отида от света
едва ли някой много ще тъжи?
Напразни ще са всичките слова
които мой приятел ще държи!

Въздишките излишни ще са, знам!
Ще са излишни всичките сълзи!
Аз искам само тя да бъде там,
до гроба, и за мен да помълчи!

Защото Тя ми даваше крила
и аз летях, със нея бях щастлив?
За мене беше всичко на света,
любов ми даде за да бъда жив!

И аз живях със нея и за нея
един живот изпълнен със мечти!
Сега съм сам, но искам да съм с нея
и в другия живот, ала уви!

Аз ще я чакам там, във тъмнината
защото времето за мене спря
и много ще ми липсва светлината!
Но повече на мен ще липсва тя

обичаната, скъпата, любима,
единствената, влюбена жена!
Аз ще я чакам! Времето ще мине
и пак ще съм със нея във смъртта!

 

31.05.2019

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красива е пресечната точка на Любовта по пътя ни земен! Дай Боже и там да е така!
    Вълнуващ стих!
Предложения
: ??:??