10.11.2019 г., 17:51 ч.  

След буря, утрото е разточително развратно 

  Поезия » Любовна, Еротична
781 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

След бурята лежим, притихна всичко.
В завесите развратно утрото се киска.
Ти гушиш се – приятно и различно.
Ухаеш сънено – очи престорено ще стискам.

 

Зърната ти са сочни, леко потни,
подобно грозде къпано в дъжда.
Гърдите ти повдигат се – страхотни.
А в мене тътне бурно сладостта.

 

Настръхнали сме в утринна прохлада.
Ту аз връз теб, ту ти връз мен.
От бурята получихме награда –
развратно утро, може даже ден...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??