5.06.2008 г., 6:36 ч.

след думите 

  Поезия
694 0 11

смълчана
с трепет слушам
мисълта ти
гледам думите
които
подобно снежинки
пленително
над мен валят
но падайки
горят
остават белези
а в тях
защо ли
теменужки искат
да цъфтят

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??