17.11.2005 г., 0:29 ч.

След дъжда 

  Поезия
969 0 0




В локвите дъждовни дървета се оглеждат.
Намигат си, усмихват се и снаги свеждат,
щом мине някое хубаво момиче,
бяло, румено като кокиче.
Докосват с клони младостта му,
отпиват с чаши от радостта му... 

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??