17 нояб. 2005 г., 00:29

След дъжда 

  Поэзия
1033 0 0




В локвите дъждовни дървета се оглеждат.
Намигат си, усмихват се и снаги свеждат,
щом мине някое хубаво момиче,
бяло, румено като кокиче.
Докосват с клони младостта му,
отпиват с чаши от радостта му... 

© Н Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??