12.05.2016 г., 16:03 ч.

След дъжда 

  Поезия » Любовна
471 0 8

Едно море разплиска своя зов,
брегът посрещна прилива му жаден,
искрящи мълнии потънаха в небесен ров,
дъждът изплака влюбен стон отдаден.

Омайна свежест утрото пробуди,
чаровен бриз погали със милувка плаха,
лазур от синева света учуди,
в камбанен звън лъчи от обич слънчево запяха. 


 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??