25.05.2008 г., 1:46 ч.

След края 

  Поезия » Любовна
798 0 1
Тъмнината забулва светлината...
Изгасва и последният светлик...
В града самотен
остава само един далечен
спомен за отдавна
миналите дни, запечатани със
кървави сълзи...
Идва началото на края славен,
идва и последният
нещастен ден...
Нощта се спуска,
а след края остават само жар и пепел,
които да напомнят
за всичко до сега,
оставено там далеч
зад мен...
Дойде време за промяна,
вече не присъстваш в
живота ми сломен
и сега след края
вече зная колко заблудена съм била
и какво лъжливо чувство
бушувало е в мен!!!

© Гери Нешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога, когато се обърнем назад, виждаме колко много пъти сме се лъгали, че изпитваме онази голяма, единствена любов, а всъщност... тя ни предстои... Желая ти да я срещнеш!
Предложения
: ??:??