13.10.2012 г., 18:09 ч.

След началото идва КРАЙ 

  Поезия » Любовна
532 0 0

Пролетта зелена идва утре,
никнат весели цветя,
расне нещо друго в мене вътре -
цветето на любовта!

 

Идва лято и изпепелява
мойто цвете вътре в мен,
но намира сили и успява
да живее ден за ден.

 

Но тогава лед земята смръзва,
то започва да трепти,
студ и хлад в градинката проплъзват.
То не ще им устои!

 

И умира в миг блянът прекрасен,
и умира радостта,
идва ред на студ и смрад ужасен,
болката от любовта!

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??