6.11.2009 г., 16:13 ч.

След него 

  Поезия » Друга
526 0 6



От мълния разпорени,

сбирали яда си,

дъжд изливат облаци.

Изплакват

трупаната тежест

Самота.

 

Дъжд.

След себе си оставя

отмита кал,

надеждата

за слънце

и дъга.

 

Брезата

трепка в очакване

с листа.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??