След нощта
Замисляш ме и ми прощаваш,
разбираш ме и ме лишаваш,
очакваш ме и ме отблъскваш,
къде ли трябва да те търся?
В очакване на нещо ново,
аз пак ще съм творец, без слово,
но онзи кръстопът в живота,
готов ли съм да го прескоча?
Оглеждам се и пак не зная,
кога, къде и как ще трябва,
да чакам със надежда и Любов,
да дойде Твоя Благослов...
................................................
Но всичко вече отшумя,
очаквам след нощта,
със слънчевия лъч да дойде,
при мене и Деня...
© Вал Герх Всички права запазени
кога, къде и как ще трябва,
да чакам със надежда и Любов,
да дойде Твоя Благослов...
Дълготърпението е пътя към победата.
Поздрав и хубав ден!