30.04.2010 г., 6:44 ч.

След прошката 

  Поезия » Любовна
524 0 0

Да, имало е и сърдечни рани,

гняв, тъга  и болка в мен събрани.

В  душата си, ранена от обида,

заричала съм се: ”Ще си отида!”

Във този миг душата ми се мята

като ранена птица над земята.

Светът край мене сякаш се взривява

и само болката у мен остава.

Но както слънцето след мрак изгрява

и леда с целувка разтопява,

отново закопнявам да те видя

и всяка болка, всякаква обида

под чувствата горещи се стопяват,

а любовта сърцето ми огрява.

След прошката се чувствам по-богата.

Звънят и пеят в мене сетивата.

 

 

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??