16.01.2008 г., 22:23 ч.

След пурпурния залез  

  Поезия » Любовна
604 0 2
Ще са щастливи ли
очите ми,
далеч от сърцето ти?
Ще издържи ли
сърцето ти,
без да вижда
очите ми?
Ще се търсят трескаво
в чужди очи и сърца
и нещастни
ще тичат
подир измамни любови.
Знам,
ще се срещнат отново -
твойто сърце
и мойте очи.
Скоро пак ще се смеят,
сгушени в полумрака
след пурпурен залез.
Ще си откраднат
два мига щастие
и ще забравят
какво било е
преди дни
един без друг,
когато бяхме.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??