7.10.2008 г., 23:34 ч.

След раздяла 

  Поезия » Любовна
797 1 3

Когато си тръгвах,

не знаех,

че не е начало краят!

Сега и мен, и теб ни боли,

ти си безразличен,

а аз...

Все тая!

 

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??