Oct 7, 2008, 11:34 PM

След раздяла 

  Poetry » Love
796 1 3

Когато си тръгвах,

не знаех,

че не е начало краят!

Сега и мен, и теб ни боли,

ти си безразличен,

а аз...

Все тая!

 

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??