3.08.2007 г., 9:03 ч.

След раздялата 

  Поезия
582 0 1
Изплаках очите си, а може би всичко,
скъсах снимката ти, а трябваше всички.
Излъгах те, че не те обичам и си тръгнах,
а може би излъгах себе си.
Животът ми се обърка,
а може би го обърках сама.
Ще трябва да оцелея без тебе...
а може би не искам това.

© Силвия Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??