18.11.2007 г., 20:33 ч.

след теб 

  Поезия » Любовна
1052 0 10
 

След теб

Ще угася свещта

И огъня в очите

Ще стане тъмно и студено

Ще задухат ветрове

През отворения прозорец

В душата ми

Есенни листа

Ще се затъркалят в сърцето ми

Опустяло без слънцето в очите ти

Замряло в тишината

Без песните на твоите пролетни птици

Ще изпратя последните надежди

Навън през вратата

И ще заключа след тях

Ще седна до студената пепел

Останала от огъня на твоята любов

И ще зачакам зимата сама

Не искам чужди пролети

И кратки лета

© Рапунцел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??