4.03.2017 г., 9:09 ч.

След теб 

  Поезия
1289 2 0

Точно тебе те харесах,
в далечината те видях,
и със закачлива стъпка заподскачах –
любовна песен ти запях.

 

Ти забърза крачка
каза, че ще си навредя,
но аз не исках и да чуя
и продължих да си вървя.

 

Ти побегна, а аз
след теб пях, ли пях
и отнякъде едър мъж излезе
и най-накрая аз разбрах.

 

Изядох няколко шамара
и помислих над това, 
че никой не обича

непознати да го преследват през нощта.

© Янита Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??