15.12.2007 г., 13:13 ч.

След теб, след нея...  

  Поезия » Любовна
506 0 3

След теб, след нея...

Отиваш ти сега с нея,
сякаш ни разкъсва тя,
но как без тебе да живея
и като сянка след вас да вървя?

Ще я целуваш, а ще виждаш мене,
за мен ще мислиш щом я любиш,
сянката ми тя ще вижда денем
и винаги от мен ще се страхува.

Тя ще ме вижда във всяка лоша птица,
във всичко зло на таз Земя,
ще спиш до нея, а като звездица,
аз ще ти гостувам в съня.

Нея винаги ще я е страх,
ще я преследвам в сънищата нощем,
а теб ще те изгаря адски грях
и за мен ще плачеш още.

Ще я обсебвам в нейните кошмари,
а в сънищата ти към теб ще тичам,
ще са мираж за теб онез клюкари,
които казват ти, че още те обичам.

За нея смърт, за теб живот,
като сянка до вас ще остана,
ще ви измъчва моята любов,
 ще я проклинате, но полза няма!

 

 


© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих!!!
    Поздрав и прегръдка!!!
  • Да, съществува и такава любов - пламенна и истинка, блазе му на този, който я почувства и горко на този, който я подминава! Поздравления за стиха!
  • Да така става, когато човек загърби истинската любов!
Предложения
: ??:??