5.06.2010 г., 22:43 ч.

След трийсет 

  Поезия
541 1 1

Душата ми последна ще остарее,

тялото променя своите форми,

рядко е да ми  харесат.

И съзнанието когато избледнее,

пак душата остава най-последна.

 

 

Вътре в мен е буря и вилнее,

от детството ми оставя следи.

Вън  е жената на средна възраст,

неразбираща хода на времето.

Защото иска още малко младост.

 

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да,душа и тяло ще се борят винаги,нека да не остаряваш никога
Предложения
: ??:??