24.09.2007 г., 22:05 ч.

След вечеря 

  Поезия
579 0 1
Да си говорим след вечеря.
Ако още има за какво.
Да си говорим за надменността.
Ти Понякога и странността ти,
хубавата ти странност през
остатъка от времето.
Да си говорим за върха на
четвъртия ми пръст и недоизказаностите
по ръба на устните.
Да си говорим за дъжда, който никога
не е валял,
да си говорим за мълчаливото очакване
събота вечер,
очакването да чуя теб, да се врежа в теб,
да дишам теб.
Да си говорим след вечеря.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??