13.05.2008 г., 7:37 ч.

... след Все Пак 

  Поезия
584 0 2

Кухо... някак кухо Любовта ни пристъпва,
позлатена от лъчите на младото утро.
Уморена, уморена безстрастно се лута,
в очите на двойки с наивни надежди.

И виждаме искреността в детските очи.
И казваме си: "Помниш ли... Това съм Aз, това си Ти."
На пейката, на която веднъж се Познахме
и в цяло неделимо завинаги се сляхме...

 

© Светослав Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??