16.03.2008 г., 9:43 ч.

След забавата 

  Поезия » Любовна
684 0 16
Ти танцуваш на дансинга.
Тя се налива с водка.
Тръгва към теб в стъпка танцова.
Аз тананикам. Нарочно.

Ти и към двете ни гледаш.
Ще получиш страбизъм.
Тя ти е лесна победа.
Аз съм ти старата риза-

кърпена, но удобна.
Тя е в блестяща дреха.
Искаш да я изпробвате.
Сам навличаш доспехите.

Тя се усмихва доволна.
Явно е предпочитана!
Аз стоя срещу стола ти
и се давя в очите ти.

Ти се въртиш, неспокоен.
Почва да става опасно.
Аз те въвличам в пороя
на позабравени страсти.

Ала съм нещо отминало...
Тя пък е... Дявол я знае!
Нищо, че те е имала.
С мен ще си тръгнеш накрая!

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??