23.08.2005 г., 20:57 ч.

след залеза 

  Поезия
964 0 1
Смърт във булченски воал,
трагедия, облечена във бяло!
С един човек ти цял живот живял,
а той ти казва, че захвърля всичко старо.

Но защо не те боли
и сълзите нещо не излизат.
Нима те е обичал той, но не и ти?
Нима сърцата ви в друг тунел навлизат?

И чашата с вина се изсипва върху теб!
Трагедия, облечена във бяло.
Едно момиче със идеален силует,
едно момиче всичко пропиляло.

© Мариа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??