Издайническа следа по лицето ми
пълзи.
Планини издигна от никому ненужни
върхове.
Черен облако, що живота ни дължи
- надигнат копнеж
да положим на блюдо
недовършените си мечти
или изведнъж онази, дремещата,
да разпалим изпод проспаните дни
с твърде неразумни отпечатъци,
отбелязани върху Луната,
нашия зов наследство да остави!
© ДИМА Всички права запазени