22.04.2018 г., 22:56 ч.

Следа 

  Поезия » Философска
555 0 2

Следа

 

Следа да оставиш в живота си, следа,

важно, много е важно за човек това!

Как живееш, какво правиш ти сега?

Да го видят и оценят хората така,

да оставиш след себе си диря една!

 

Стъпки по пясъка, следа една!

Да направиш дом,да отгледаш деца,

част от себе си, част от плътта!

Те да продължат пътя ти на света!

Една чест, гордост, това е рода!

Да се гордеят те със баща,

със своят татко, с негова творба!

Да ги възпитаваш така,

че да се гордееш с това!

Това е моята голяма Мечта!

Да оставя след себе си някаква следа!

Животът ни, продължават го нашите деца!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??