4.05.2008 г., 6:12 ч.

Следа от обич... 

  Поезия » Любовна
626 0 8
       Следа от  обич...


   Нощта се спуска тиха и добра,

   в градината самотно аз присядам...

   Звезди блещукат, долавям  следа,

   чувства отново с душата отлитат...


   Небето замръква, облак тъмее,

   луната сияйна усмихва се нежно,

   а сърцето за теб, любими, се рее,

   обич златиста, стаило надежно...


   Мигът вълшебно, звездите в очите,

   нежният вятър в миг косите гали...

   И макар далеч били сме един от друг,

   дълго, дълго едно сме мечтали...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??