4.02.2008 г., 9:04 ч.  

Като дъжда 

  Поезия » Любовна
724 0 7

Навън вали най-чаканият дъжд,
нечувана мелодия разлива.
Не спя и слушам, затаила дъх,
и звуците в душата ми попиват.

Така да дойдеш  някой хубав ден –
като дъжда съня ми да откраднеш.
И сигурен, и мъничко смутен,
да влезеш.  И при мене да останеш.

 

 

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??