7.02.2018 г., 20:09 ч.

Следи 

  Поезия » Любовна
367 0 0

Километри много с тебе ни делят,

по въздух, по море, все е път.

Но ти не бой се, не тъжи,

защото винаги ще следвам нашите мечти.

 

В пустинята душевна оставяш своите следи,

ако сърцето ти пресъхне пий от моите сълзѝ.

Те са там и тебе чакат, само дай им знак,

няма да се свършат, успокой се,

за теб ще има пак и пак.

А когато стигнеш ми сърцето, не бягай, остани,

бъди за винаги със мене, да оставим заедно следи!!!

© Cvetelin Valkanov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??