22.11.2011 г., 23:13 ч.

Следите ти 

  Поезия » Еротична
1208 1 1

Ръцете ти усещам по мене,

следи си оставил със тях,

от възбуда продължава да стене

тялото след поредния грях.

 

Как по мене рисуваш със устни,

си припомням, преди да заспя,

колко нежно и колко изкусно

ме докосваше, как онемях...

 

Как накара ме да треперя,

как сърцето ми полудя,

как със тебе успях да намеря

любовта, преродена във грях!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??