Всеки има си роля в днешните избори -
"въртеливо", като крив тирбушон,
един се изкачва към властта по спиралата,
друг, вече бивш изпечен престъпник,
изгаря вместо "бушон",
а на мен пак се усмихна шанса,
с подарен ми от "застъпник" шушон,
да си топуркам в миманса.
© Милко Христов Всички права запазени