Oct 25, 2011, 5:01 PM

Следизборно 2011 

  Poetry » Humour
414 0 2

Всеки има си роля в днешните избори -

"въртеливо", като крив тирбушон,

един се изкачва към властта по спиралата,

друг, вече бивш изпечен престъпник,

изгаря вместо "бушон",

а на мен пак се усмихна шанса,

с подарен ми от "застъпник" шушон,

да си топуркам в миманса.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??