Желанието
изкрещя във мен
да го напиша.
Животът ми
се стори пропилян
като въздишка.
Копнежът се стопи
като във локва шепа сняг
изпод краката.
Със мисли за
"божественост" и "промисъл"
лекувам си душата.
© Павлина Гатева Всички права запазени