16.05.2008 г., 21:58 ч.

Следствия 

  Поезия » Философска
661 0 12
 

            Следствия

 

 

 

         Студена нощ...

 

         Озъбено куче...

 

         Разкъсано утро...

 

         Разплакан ден...

 

         Самотна вечер...

 

         Примирено куче...

 

         Труден сън...

 

         Пътуване в себе си...

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??