2.07.2008 г., 8:00 ч.

Слепи... 

  Поезия
559 0 2

И има птици с отрязани криле...
Над облаците пак са облаци, но те не знаят.
И глухите улички по навик мълчат,
но чуват плача на бездомните...

 

 

 

И когато всичко е тъмно...
Пак не отваряме очи за светулките...
Бели пеперуди разкрасяват деня
или просто гъсеници, пробили пашкулите?!

 

 

 

И понякога опитваме да сме поети,
но що за стихове ще са това...
Щом слепи сме за красотата...
Щом в душата ни е тясно за Нея.

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??