В един ден случайно те видях
и не беше трудно, а веднага осъзнах,
че си човекът именно за мен
във всеки мой светъл ден.
Но как да ти призная любовта,
непокорна, истинска и честна,
озарена от лъча светлина
много рано сутринта.
Сърцето ми изпълни се с надежда,
защото и ти обичаш ме както изглежда.
Любовта си ми признай
и веднага осъзнай,
че влюбена съм в теб, уви,
до сетните си дни!!!
© Даниела Колева Всички права запазени