От искрата на поглед случаен -
огън пламна в студените дни.
Топлината, която ме сгрява -
аз намерих във твоите очи!
***
Дълго скитах, а пътя бе труден!
Преследвах далечни мечти.
Но в онзи миг - в който те срещнах -
живота ми ти промени!
***
Във мрака на зимната вечер,
преплетохме пръсти за миг...
А после целувах те страстно -
като никоя друга, преди!!!
***
За мене това бе вълшебство!
За тебе - не зная дали!
Почувствах те толкова близка -
и нова надежда открих!!!
***
От сън сякаш - дълбок, се събудих!
Повярвах във нова мечта -
в две очи прелестни, сини ,
да намеря и аз любовта!!!
***
По-нежна, от розов цвят ти си!
По-прекрасна, от залез красив!
Всеки миг си във моите мисли!
Сега живея! Сега съм щастлив!!!
омагьосан, от твоите очи!!!
© Костадин Огнянов Всички права запазени