Feb 23, 2016, 8:52 PM  

Случаен поглед 

  Poetry » Love
540 0 3

От искрата на поглед случаен - 

огън пламна в студените дни.

Топлината,  която ме сгрява -

аз намерих във твоите очи!

***

Дълго скитах, а пътя бе труден!

Преследвах далечни мечти.

Но в онзи миг - в който те срещнах -

живота ми ти промени!

***

Във мрака  на зимната вечер,

преплетохме пръсти за миг...

А после целувах те страстно -

като никоя друга, преди!!!

***

За мене това бе вълшебство!

За тебе - не зная  дали!

Почувствах те толкова близка -

и нова надежда открих!!!

***

От сън  сякаш - дълбок, се събудих!

Повярвах във нова мечта -

в две очи прелестни, сини ,

да намеря и аз любовта!!!

***

По-нежна, от розов цвят ти си!

По-прекрасна, от залез красив!

Всеки миг си във моите мисли!

Сега живея! Сега съм щастлив!!!

омагьосан, от твоите очи!!!

 

© Костадин Огнянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??