10.05.2017 г., 23:24 ч.  

Случайна тъга 

  Поезия » Философска
777 5 8

Тъга случайна тихо пропълзя,

промъкна се виновна сянка в мрака,

издебна ме зад облака сълза,

небето ме прегърна и заплака…

Бездомен спомен тайно в мен се скри,

погледнах го и после го забравих.

В душата ми отново студ вали

и всяка дума белези оставя!

Във утрото ще се роди дъга,

ще долетят щастливи пеперуди…

Изгубен ангел днес съм без крила,

но утре пак с мечта ще се събудя…

 

Таня Симеонова

10.05.2017 г.

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??