24.11.2006 г., 21:41 ч.

Случайната среща 

  Поезия
502 0 2
Ако можех да разгадая
смисъла на случайността,
щях да съм открила
тайната на света.
Свързана е тя с
енергията между нас -
сила и мистерия
непонятна е за нас.
Играта на енергията
е танцът на мисълта.
Изразяваме ги с поглед,
украсяваме ги с движения
и пораждаме забавление,
обратно на съпротивление -
случайната среща ни е
пак на хоризонта.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??