19.11.2022 г., 8:46 ч.

Случка 

  Поезия » За деца
980 2 41

- Не си от този свят -

въздиша моят брат.

- Ръцете ти - червени,

играчките - неподредени.

 

Лицето ти - издрано,

а якето - разпрано.

Какво ще каже мама,

щом върне се от смяна?

 

Обувките ти - пълна скръб,

са газили навред без път. 

- Не газиха, летяха,

ала крилата им не оцеляха...

 

- И?

- И паднах от Уран

върху един пожарен кран...

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??