11.07.2010 г., 16:07 ч.

Случка на светофар 

  Поезия » Пародии
933 0 16
Една муха
нахално в купето ми
влетя.
И в опита да я прокудя,
колата ми 
във нещо се подпря.
Главата си извърнах
и… О,не!
Голяма черна лимузина…
за миг сърцето ми
да спре.
Стъклото тъмно
се отвори
и знак с ръка направен бе,
след светофара на зелено
и моя милост
да поспре.
Отбих във дясно,
нямах избор
и за скандал готова
излязох от колата.
Подробносттите ще спестя,
но от тогава
мухите гадни заобичах.
Отказах екстра
климатик в колата…
Прозорците  докрай отварям
и... се усмихвам.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??