26.07.2018 г., 20:37 ч.

Случване 

  Поезия
675 1 4

 

 

Случих ти се
ей така,
от нищото.
От там дойдох
във твоя свят.
Помилвах те със думи,
дори целунах.
Но да те погаля,
не успях.

И ето,
пак при тебе съм,
дошла от нищото,
в тишината
ръка да ти подам.
В` вода живителна
ще се превърна,
но на болката
няма да те дам.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??