Jul 26, 2018, 8:37 PM

Случване 

  Poetry
660 1 4

 

 

Случих ти се
ей така,
от нищото.
От там дойдох
във твоя свят.
Помилвах те със думи,
дори целунах.
Но да те погаля,
не успях.

И ето,
пак при тебе съм,
дошла от нищото,
в тишината
ръка да ти подам.
В` вода живителна
ще се превърна,
но на болката
няма да те дам.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??