17.12.2023 г., 0:11 ч.

Слугинска медия(в подкрепа на Волгин) 

  Поезия » Гражданска
362 0 2

Борили сте се за демокрация,

уж свобода на словото да има,

а блеснахте с нова излагация -

не желаете интервю да взима!

 

Вие не търпите чуждото мнение,

такава "свобода" ни осигурихте,

изчерпва се народното търпение,

вие самите си се разобличихте!

 

Няма никой право да се оплаква,

всички медии да ви слушат желаете,

но Волгин не иска да ви поддаква,

мислете сега, после да не се каете!

 

Не Митрофанова, а вие сте проблема,

надявам се някак си да ви вразумим,

знаем, че за народа хич не ви дреме,

над трийсет години цирка ви търпим!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??