23.10.2014 г., 18:10 ч.

Сляпа чест 

  Поезия » Философска
379 0 0

И в падението има чест, Боже!
Ама чест, сляпа,
че чак до кръв е готова
да драпа!
Но пак остава си сляпа ли, сляпа...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??